ARCTIC ICELAND

hooglanden IN DE WINTER ONBEREIKBAAR?  NIET VOOR ONS!


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

PROGRAMMA
Dit exclusieve en bijzondere Foto Avontuur speelt zich voor een groot deel af in de hooglanden van IJsland. Alvorens daar te komen bezoeken we eerst de Geysir en de Gullfoss waterval onder winterse omstandigheden. Ook als je deze al eens in de zomerperiode hebt bezocht is dit een bijzondere ervaring. En natuurlijk gaan we zodra het donker is op jacht naar het Noorderlicht.

Op dag 4 staat de Super Jeep aan het einde van de begaanbare weg voor je klaar. Die brengt je in een paar uur, navigerend op GPS, door de woeste besneeuwde binnenlanden naar je verblijfplaats voor 3 nachten in Kerlingarfjöll. Een bijzondere locatie: totaal geïsoleerd van de buitenwereld in een arctisch landschap. Hier ga je fotograferen, sneeuwscooteren en snowshoe wandelen. Alles natuurlijk op basis van wensen en weersomstandigheden. Een unieke en bijzondere ervaring op een evenzo bijzondere locatie.

De laatste dag van deze bijzondere reis verblijven we op het schiereiland Reykjanes in de buurt van de luchthaven.


DETAILS ARCTIC ICELAND

Thema: Arctische Hooglanden

Reisduur: 8 dagen/ 7 nachten
Data: vertrek zo 18 maart 2018

Deelnemers: min 5, max. 7
Prijs: € 2195

Inbegrepen: Vliegreis met Icelandair.
Alle vervoer ter plaatse in minibus en mega-superjeep. Accommodatie in 2/3 pers. kamer met douche/toilet op indeling en afhankelijk van groep-samenstelling.
Verzorging: 3 nachten LO; 3 nachten VP en 1 nacht HP. Afscheidsdiner op de laatste dag.
Alle diensten van gidsen, chauffeurs en fotograaf. Gratis gebruik van Snowshoe uitrusting. Diverse sneeuwscooter excursies totaal 120 min. Incl. begeleiding en uitrusting. Fotoworkshop en bespreking.

Niet inbegrepen: Overige maaltijden en consumpties.

Eenpers. kamer toeslag € 350.

Wij werken voor dit Foto Avontuur samen met IJsland Tours

 

INFORMATIE

Stuur een e-mail en wij zenden je het exclusieve programma toe.

ROUTE

route artic_zw.jpg