ARTIC ICELAND

hooglanden IN DE WINTER ONBEREIKBAAR?  NIET VOOR ONS!


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

PROGRAMMA
Het complete programma voor dit exclusieve en bijzondere Foto Avontuur is eind juli bekend. Je kunt als je wilt je belangstelling kenbaar maken door je alvast vrijblijven aan te melden. Zodra alle informatie bekend is, nemen we contact met je op.


DETAILS ARTIC ICELAND

Thema: Arctische Hooglanden

Reisduur: 8 dagen/ 7 nachten
Data: vertrek zo 18 maart 2018

Deelnemers: min 6, max. 8
Prijs: n.n.b.

Inbegrepen: Vliegreis met Icelandair.
Alle vervoer ter plaatse in minibus en superjeep. Accommodatie in 2/3 pers. kamer met douche/toilet op indeling. Dagelijks ontbijt, en diner. Alle diensten van gidsen, chauffeur en fotograaf. Gratis gebruik van Snowshoe uitrusting. Sneeuwscooter excursie 30 min. Fotoworkshop en bespreking.

Niet inbegrepen: Overige maaltijden en consumpties.

Eenpers. kamer toeslag op aanvraag.

Wij werken voor dit Foto Avontuur samen met IJsland Tours

 

INFORMATIE

Nadere info volgt in juli

ROUTE

route artic_zw.jpg