WORKSHOP BASIS FOTOGRAFIE

prachtige foto's zonder technische rompslomp
 

Je wilt graag met je camera mooie en goed gelukte foto’s maken zonder je helemaal te moeten verdiepen in sluitertijd, diafragma, witbalans enz.  Gewoon lekker fotograferen en niet eerst hoeven nadenken wat je allemaal moet instellen. Maar je wil wel een mooie pakkende foto krijgen die uitstijgt boven het kiekje en waar anderen van zullen zeggen: 'mooie foto!'  Doe dan mee met de dagworkshop Basis Fotografie

Fotograferen is leren kijken en daardoor beter fotograferen en zien wat een goede foto oplevert. We besteden dan ook veel aandacht aan compositie en anders kijken. Zo leer je in korte tijd je fotografie te verbeteren.
 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen geschikt die zonder veel theoretische informatie toch goede, creatieve foto’s wil maken. Je kunt met elke camera deelnemen. We werken in kleine groepjes. Dat betekent persoonlijke aandacht en optimale kansen om direct je resultaat te bespreken en te verbeteren. 
 

Inhoud workshop

Je krijgt eerst kort een presentatie waarin je de basisinstellingen van je camera bekijkt. Daarna ga je in aan de slag met praktisch oefenen aan de hand van diverse oefeningen:

  • Je gaat kijken naar beeldopbouw
  • Wat is het belangrijkste onderwerp van de foto
  • Hoe zorg je voor een passende achtergrond
  • Hoe wordt je kiekje een sprekende foto
  • Wat is het belang van een goed standpunt
  • Hoe maak je met de juiste uitsnede nog meer indruk.

Na het volgen van de workshop Basis Fotografie kun je vlot in alle situaties bijzondere foto’s maken die tot de verbeelding spreken. De workshop is inclusief reader. Een lunch is inbegrepen en er zijn diverse locaties waar de workshop wordt gegeven. Als je wilt kan je daarna doorstromen in een van de vervolgcursussen.

DETAILS BASIS FOTOGRAFIE

 

MOGELIJKHEDEN

dagworkshop
niveau: beginners
aantal bijeenkomsten: 1
tijd: 10.00 u. - 15.00 u
deelnemers: max. 10
prijs: € 79,-
inbegrepen: reader, praktijk op lokatie, video's, professioneel begeleiding, koffie/thee en lunch

 

Den Helder
zaterdag 7 april