Zomerworkshop Rotterdam

Museum, architectuur en urban

 

 
 

In deze workshop ben je de hele dag met fotografie bezig. Eerst ga je kijken naar een zeer bijzondere tentoonstelling van de Braziliaanse fotograaf Sebastião Salgado. De prachtige zwart-wit foto's uit zijn project Genesis zijn eindelijk in Nederland te zien. Een unieke kans om kennis te maken met het werk van Salgado. Wij hebben een exclusieve interactieve rondleiding door de tentoonstelling onder leiding van een van de conservators van het museum. voor je besproken. Na afloop heb je nog gelegenheid om verder in het museum rond te kijken.

Na de lunch(niet inbegrepen) gaan we fotograferen op de Kop van Zuid. Indrukwekkende gebouwen die de skyline van Rotterdam vormen. Architectuur van Koolhaas, de Erasmusbrug en de gebouwen rond het Wilhelminaplein vormen het decor voor architectuur-fotografie. 

Vervolgens steken we over naar het oude Katendrecht. In de vorige eeuw vooral bekend of berucht, thans een hippe wijk met nog wel veel urban. Een mooie mix van oud en modern, nieuw en vervallen. Op beide fotografie locaties krijg je uitgebreide toelichting, opdrachten en assistentie om met mooi en bijzonder fotowerk thuis te komen. Om 16.00 stopt de workshop maar ben je natuurlijk vrij om verder te gaan. Er is nog meer te zien in Rotterdam.

Na afloop kun je je mooiste foto's uploaden naar de aparte galerie van de workshop op onze website.


ZOMERWORKSHOP ROTTERDAM

soort: workshop

frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: min. 8 max. 15
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 10.00 u. - 16.00 u

prijs: € 59
inbegrepen: entree en exclusieve rondleiding Fotomuseum, reader architectuur en urban, begeleiding tijdens de workshop, koffie/thee bij ontvangst museum.
niet inbegrepen: reiskosten, overige consumpties

 

MOGELIJKHEDEN

ROTTERDAM

za. 19 augustus 2017