MALTA & GOZO

Een hele wereld op een klein eiland


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

MALTA & GOZO

Malta is één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee en net zo groot als Vlieland. De eilandengroep bestaat uit Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino.

Malta is een land met een rijke historie. Zo vindt je op Malta prehistorische bouwwerken, zoals de megalithische tempels van Tarxien, Hagar Qim en Mnajdra. Malta ligt is op een strategisch belangrijke plek gelegen. Het is niet voor niets dat Malta vaak het toneel is geweest van gevechten om deze eilanden. Malta heeft verschillende heersers gekend, waarvan de Britten de laatste bezetters waren. De vele machten en volkeren die hier geregeerd hebben, hebben ieder hun sporen op het eiland achtergelaten. 

Tijdens onze reis gaan we op Malta en Gozo de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekenen fotograferen. Zoals de zoutpannen op Gozo en de zandsteen-groeven op Malta. Een reis met veel contrasten op een klein oppervlak.


DETAILS FOTO AVONTUUR

Thema: Landschap en Cultuur

Reisduur: 8 dagen/ 7 nachten
Data: 15 - 23mei 2018

Deelnemers:  8
Prijs: € 1198.
1 pers. toeslag € 195


Inbegrepen: Vliegreis Amsterdam-Malta met Transavia. Alle vervoer ter plaatse in minibus. Ferry naar Gozo. Accommodatie hotel in 2 pers. kamer met douche/toilet op indeling. Ontbijt. Alle diensten van gidsen, fotograaf en chauffeur Fotoworkshop. Entrees en excursies.
Niet inbegrepen: Overige maaltijden, uitgaven van persoonlijke aard.

Wij werken voor dit Foto Avontuur samen met Zonvaart Destinations

 

PROGRAMMA

Op aanvraag sturen we je het programma toe.

LOCATIE

kaart malta.jpg