HURTIGRUTEN NOORDERLICHT

MET DE POSTBOOT LANGS DE NOORSE WESTKUST


GA MEE EN ONTDEK DE WERELD DOOR JE LENS

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

HURTIGRUTEN CRUISE
De ultieme wintercruise. Langs de Noorse Westkust op jacht naar het Noorderlicht en overdag kennismaken met de overweldigende natuur van winters Noorwegen.

PROGRAMMA
We zijn druk bezig een geweldig programma samen te stellen met activiteiten aan boord en tijdens de excursies aan de vaste wal. Het beloofd een geweldige avontuur te worden. We vliegen je naar Bergen en daar stap je op de boot: Polarlys. Dat betekent in het Noors Noorderlicht. Toepasselijker kan het haast niet. In 12 dagen vaar je heen en weer tot aan de Russische grens in het uiterste Noorden en weer terug. Alle details zijn binnenkort bekend.


DETAILS FOTO AVONTUUR

Thema: Noorwegen

Reisduur: 13 dagen/12 nachten
Vertrek: 18 februari 2018
Terug: 1 maart 2018

 

AANMELDEN

Als je belangstelling hebt voor het Hurtigruten Foto Avontuur kun je je vooraanmelden. Op het moment dat alle details bekend zijn nemen we contact met je op.