HURTIGRUTEN NOORDERLICHT

MET DE POSTBOOT LANGS DE NOORSE WESTKUST


GA MEE EN ONTDEK DE WERELD DOOR JE LENS

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

HURTIGRUTEN CRUISE
De ultieme wintercruise. Langs de Noorse Westkust op jacht naar het Noorderlicht en overdag kennismaken met de overweldigende natuur van winters Noorwegen.

PROGRAMMA
We hebben een mooi programma met activiteiten aan boord en tijdens de excursies aan de vaste wal. Het beloofd een geweldige avontuur te worden. We vliegen je naar Bergen en daar stap je op de boot: Polarlys. Dat betekent in het Noors Noorderlicht. Toepasselijker kan het haast niet. In 12 dagen vaar je heen en weer tot aan de Russische grens in het uiterste Noorden en weer terug. Het excursieprogramma maken we samen met de deelnemers zodat we goed kunnen afstemmen met elkaar wat we gaan zien en fotograferen.

De reis is in samenwerking met Norske die ook voor ons de boekingen afhandelt. Zodra je je hebt aangemeld sturen we je gegevens door en nemen zij voor de verdere afhandeling contact op met. We hebben een minimaal aantal deelnemers voor deze reis van 10 nodig.

De accommodatie aan boord van het schip is onverdeeld in een drietal hut categorien: binnenhut, buitenhut en buitenhut op een hoger dek. Een persoonsgebruik van een hut is tegen meerprijs mogelijk. Maak bij aanmelding je wens kenbaar. 


DETAILS FOTO AVONTUUR

Thema: Noorwegen

Reisduur: 13 dagen/12 nachten
Vertrek: 18 februari 2018
Terug: 1 maart 2018

Deelnemers: min.10
Vertrekgarantie 10 pers.
Prijzen zie overzicht hiernaast

Inbegrepen: Vliegreis Amsterdam-Bergen met KLM, incl. alle belastingen. Vervoer per schip en tijdens excursie met beschikbaar vervoer..

De reis is op basis van volpension. Accommodatie op indeling in 2 pers. hut. 1 pers. kamer toeslag afhankelijk van huttype.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven. Verplichte reis-en annuleringsverzekering.
* Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

 

PRIJZEN

Binnenhut incl. vluchten en transfers: € 1476.00 p.p.
Alleengebruik: € 2053.00

Buitenhut type USPO incl.vlucht en transfer: € 1688.00 p.p.
Alleengebruik: € 2371.00

Buitenhut op de hoger dekken USPB incl. vlucht en transfer: € 1949.00 p.p.
Alleengebruik: € 2812.00


AANMELDEN

Als je mee wilt op het Hurtigruten Foto Avontuur kun je je aanmelden. Zodra de reis voldoende deelnemers heeft wordt een bijeenkomst gepland en stellen we het excursieprogramma samen.