Individuele E-cursus met support

Photoshop leren, overal en in je eigen tempo


 
 

De E-cursus Photoshop Basis is de instapcursus voor iedereen, hobbyist en professional die wil gaan werken met het verwerken, verbeteren en manipuleren van foto's in de digitale donkere kamer. 

Deze E-cursus bestaat uit 25 E-lessen. Tijdens het eerste deel van de cursus maak je kennis met de basistechnieken en leer je het werken met lagen, maskers, selecties en toepassing van de gereedschappen. Aan de hand van een uitgebreide reader met oefenlessen en voorbeelden ga je het programma verkennen. Dit lespakket ontvang je na je aanmelding meteen. Een week later start de toezending van de vervolglessen.

10 weken lang ontvang je elke week 2 E-lessen per e-mail. In deze E-lessen ga je de technieken verder oefenen en uitbreiden. Deze E-lessen bevatten een lesbrief, oefenmateriaal en een instructievideo. In je eigen tempo en op een zelfgekozen moment kun je het materiaal downloaden en de cursus volgen. De video's kun je op je computer, tablet of smartphone bekijken. De opdrachten die bij elke les horen kun je met de docent bespreken als je dat wenst. Je werk kun je uploaden via de website.

Tijdens de hele cursus en ook nog geruime tijd daarna heb je support. Zowel per e-mail als telefonisch kunnen we je helpen met het maken van de lessen. Voor deelname aan de cursus moet je computerervaring hebben en bij voorkeur beschikken over Photoshop Elements (vanaf versie 9.0) of Photoshop (vanaf versie CS6). De lessen zijn voor alle versies van Photoshop en Photoshop Elements geschikt. 

Na afloop van de cursus beheers je niet alleen de basistechnieken van Photoshop maar heb je ook allerlei bijzondere technieken goed onder de knie. Je kunt je daarna eventueel abonneren op een vervolgtraject.

 

 

INFO PHOTOSHOP CURSUS

niveau: beginner/gevorderd

aantal e-lessen: 25
frequentie: 2 x per week
start: elk moment

prijs: € 79
inbegrepen: reader, oefenmateriaal, QRC cards, e-lessen, video's en goodies, support.