Workshop NIK Filters

Snel op weg met alle software uit de collectie

 

 
 

De NIK collectie is de perfecte aanvulling op Photoshop en Lightroom. De verschillende onderdelen van de collectie kun je als plugin gebruiken bij genoemde software. Maar ook als z.g. stand alone versies voldoen ze prima. Omdat de software sinds kort gratis is is er geen reden meer om deze uitgebreide serie niet in bezit te hebben.

Omdat het werken met de verschillende pakketten uit de collectie toch wat vaardigheid vereist hebben wij de workshop NIK-Software zoals we die eerder hebben aangeboden weer opnieuw op het programma gezet.

In een avond lopen we de 8 pakketten uit de collectie systematisch door, zodat je inzicht krijgt hoe de software te gebruiken. Je zult merken dat er veel overeenkomsten in gebruik zijn, waardoor je snel de werkmethode onder de knie zult hebben. We kijken hoe je verschillende programma’s met elkaar kunt combineren en hoe je verschillende filters kunt stapelen.

Je zult zien dat Sharpener Pro en Dfine veel betere resultaten geven dan Lightroom en Photoshop en dat HDR Efex Pro fantastische HDR opnamen combineert. Silver Efex Pro blijft het toonaangevende programma als het om zwart -wit gaat. Dus til je foto’s naar een hoger, professioneler niveau en laat ons je daar bij helpen.


DETAILS NIK WORKSHOP

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 15
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 25
inbegrepen: reader/handouts, professionele begeleiding, koffie/thee

 

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN
do. 19 oktober 2017