Een nieuwe camera?

Je bent van plan een nieuwe camera aan te schaffen en hebt ons om advies gevraagd. Dat is een goede stap geweest. Immers wij hebben geen winkel, hebben geen belang bij wat je uiteindelijk kiest en hebben jarenlang ervaring met allerlei merken. Wij willen alleen dat je nieuwe camera zoveel mogelijk voldoet aan je wensen. Ga je naar een winkel dan is de vraag of men voldoende kennis van zaken heeft en jouw belang voor 100% voorop zet. Meestal ga je naar buiten met iets dat de winkel graag aan je wilde verkopen zonder dat men zich bezig heeft gehouden met de vraag wat je echt nodig hebt.

Maar voordat we je een gericht advies kunnen geven willen we graag het een en ander van je weten. Daarvoor hebben we een vragenlijst samengesteld. Uiteraard worden de antwoorden en je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Nadat we je antwoorden hebben bekeken krijg je een persoonlijk advies. Meestal van 2 à 3 modellen camera's. Soms zal ons advies je niet bevallen, dat kan. Bedenk altijd dat wij geen enkel belang hebben in je keuze en dat het uiteindelijk jouw eigen keuze is wat je neemt. Nogmaals: wij verkopen geen camera's maar adviseren slechts. Wanneer je je keus hebt gemaakt dan kun je op Internet verder zoeken naar een geschikte mogelijkheid om je camera aan te schaffen.

Het aankoopadvies is gratis voor cursisten, oud-cursisten en werkgroepleden. Ben je (nog) geen cursist of werkgroeplid dan zijn de kosten € 25.
Deze kosten krijg je terug wanneer je je inschrijft voor een van onze activiteiten.


Ga hier naar de vragenlijst, vul deze zo volledig mogelijk in en je krijgt snel bericht.