FOTOWEEKEND ANTWERPEN

Historie en cultuur belicht


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Onze fotoreizen zijn anders: geen reizen waar je onderweg wat foto's kunt maken, maar reizen die totaal in het teken staan van fotograferen. Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming.  Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we ze dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!
 

ANTWERPEN BOORDEVOL GEZELLIGHEID
Vlaamse gemoedelijkheid in een historische stad. Een stad met vele gezichten en fotografisch met verrassingen op elke hoek.

Of je nu van architectuur, oud en nieuw, onder de indruk raakt of meer van straatfotografie bent. In Antwerpen kom je ruimschoots aan je trekken. En wat te denken van de oude havens en pakhuizen langs de Schelde.  Dit fotoweekend staat in het teken van historie en de stad.

De historie is natuurlijk overal, maar de historie van de fotografie kun je beleven in het Fotomuseum. Deskundige rondleiding door het museum onder leiding van een gids. Ook de actuele tentoonstelling wordt bezocht. 

Het fotoweekend is zo samengesteld dat je in korte tijd heel veel bijzonder locaties en situaties kunt fotograferen. Je kunt kiezen uit een aantal thema's waarvoor een reader beschikbaar is.

Het hotel is op basis van logies en ontbijt in 2 pers. kamer op indeling. Het vervoer van en naar Antwerpen is niet inbegrepen. Je kunt met eigen auto reizen, carpoolen is ook mogelijk en kunnen we voor je regelen. Met de trein kan ook. Het hotel ligt op 5 minuten van station Antwerpen Centraal.

De groepsgrootte is maximaal 8 personen. Vertrekgarantie bij 6 deelnemers.

De resultaten worden na afloop van het weekend gepubliceerd op onze website: www.welmanstudio.gallery


DETAILS FOTO WEEKEND

Niveau: beginners/gevorderd

Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Data: 9, 10 en 11 november
Deelnemers: max. 8 min. 6
Prijs: € 205
1 pers.kamer toeslag € 110
Eigen vervoer.

Inbegrepen: 2 x logies en ontbijt o.b.v. 2 pers.kamer in middenklasse hotel *** in rustige wijk op 5 min. van het centrum. Workshop ter plaatse. Reader met fotothema's. Begeleiding professioneel fotograaf, excursie Fotomuseum met gids en bezoek actuele tentoonstelling.
Publicatie op welmanstudio.gallery.
Niet inbegrepen: overige maaltijden en consumpties. 

 

 

INFORMATIE

Het definitieve programma is afhankelijk van de activiteiten in het Fotomuseum en ontvang je na aanmelding.