parijs fotoweekend

FOTOWEEKEND PARIJS

MODERNE ARCHITECTUUR En CULTUUR


GA MEE EN ONTDEK DE WERELD DOOR JE LENS

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

MODERNE ARCHITECTUUR
De moderne architectuur gaan we fotograferen in La Défense, het mondaine zakencentrum van Parijs. Uitermate geschikt om strakke mooie vormen en reflecties te fotograferen. Zeker in zwart-wit. Maar we bezoeken ook andere opmerkelijke locaties zoals het Park Citroën en La Géode. En wat te denken van het pas geopende Fondation Vuitton in het Bois de Boulogne.  Ander thema voor deze reis zijn de parken waar de Parijzenaar zijn vrije zondag doorbrengt. We fotograferen overdag, maar ook in de avonduren. 

Het programma combineert oud met modern en dat levert mooie contrasten op. De sfeer en de ambiance in de stad nodigen uit om veel op pad te zijn en te fotograferen. Het fotoweekend is zo samengesteld dat je in korte tijd heel veel bijzonder locaties kunt fotograferen. Eén middag kun je naar keuze invullen. Suggesties staan in je programmaboekje.

VOOR WIE
Dit Parijsweekend is voor iedereen die van architectuur en de Parijse ambiance houdt geschikt. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Je kunt op je eigen wijze de bijzondere locaties fotograferen. Natuurlijk helpen we je daarbij.

PROGRAMMA
Het voorlopige beknopte programma van deze reis kun je downloaden. Je kunt je aanmelden en komt dan op de lijst. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt krijg je daar bericht van en worden de boekingsformulieren toegestuurd. De boeking worden verzorgd door Zonvaart Reizen. Zo heb je ook de ANVR en SGR garantie


DETAILS FOTO WEEKEND PARIJS

Thema: Architectuur

Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Data 28, 29 en 30 september 2018

Deelnemers: min. 6, max.10 Vertrekgarantie 6 pers.
Prijs: € 479

Inbegrepen: Treinreis Thalys 2 klasse, incl. alle belastingen. Alle vervoer ter plaatse met bus en metro. De reis is op basis van logies en ontbijt in  *** middenklasse hotel in rustige wijk dicht bij OV.
Reader met fotothema's. Begeleiding professioneel fotograaf.
Niet inbegrepen: toegang tot tentoonstellingen, overige maaltijden en consumpties. Uitgaven van persoonlijke aard.

Eenpers.kamer beperkt beschikbaar €  140

* Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Het reistechnische deel zoals vliegreis en accommodaties wordt verzorgd door Zonvaart Reizen. Zij handelen ook de boekingen voor ons af.

 

INFORMATIE

Je kunt hieronder het beknopte programma downloaden.

LOCATIE

parijskaart.jpg

AANMELDEN

Als je belangstelling hebt voor het Fotoweekend Parijs kun je je aanmelden. Na je aanmelding nemen we contact met je op.