doewat8.jpg

DOE WAT MET JE FOTO'S

MAAK IETS BIJZONDERS EN LAAT HET ZIEN


Ach, we kennen het allemaal: al die foto's die je maakt komen op de harde schijf van je computer terecht. En als die vol is zetten we er een schijf bij of gaan in de cloud. Maar wat is er nu leuker dan je foto's te laten zien? Daar maak je ze toch voor. Er is zoveel mogelijk dat we je in deze workshop de belangrijkste media laten zien, en vooral hoe je ze moet gebruiken. Van Instagram tot Perfect Fotoboek

Voor iedereen die nu wel eens wat met z'n foto's wil gaan doen maar nog niet goed een keuze kan maken tussen alle verschillende mogelijkheden zoals Instagram, Facebook, website, fotoboek, EyeEm, Flickr, YouTube enz., is deze workshop geschikt. Maar ook als je vragen hebt of eens wilt horen hoe wij dat doen. 

In de workshop maak je kennis met verschillende App's, kun je je Instagram of ander social account aanmaken. Je krijgt tips hoe alle media te gebruiken. Je ziet de verschillen tussen de social media, waar moet je op letten en hoe krijg je de beste kwaliteit foto's op het platform van je keuze. Een datablad met sjablonen en afmetingen helpt je daar bij. We kijken naar het Perfecte Fotoboek en hoe je snel een eigen website kunt opzetten. Kortom heel veel informatie, samengevat een handige reader. Van een aantal items worden vervolgworkshops aangeboden verder op in het jaar. Daar krijg je dan weer een aantrekkelijke korting op.


Doe wat met je foto'S

soort: workshop
frequentie: 1 bijeenkomst
niveau: alle niveaus
tijd: 19.30 u. - 22.00 u.

deelnemers: max. 15

prijs: € 20

inbegrepen: begeleiding door gecertificeerd docent, koffie/thee en koek. Reader.

 

MOGELIJKHEDEN

Schagen, vr 16 maart 2018