HET FOTO LEERTRAJECT

Alle techniek en creativiteit in één Opleiding
 

Onze opleiding: het Foto Leertraject is een combinatie van de lesstof van de belangrijkste cursussen en workshops uit ons reguliere cursus-programma. Het Foto Leertraject is aangevuld met toetsen, extra workshops, museumbezoek, portfolio samenstelling en wordt met een eindtoets afgesloten.

INHOUD
In het Foto Leertraject wordt de basiskennis behandeld van de moderne digitale fotografie zowel in technisch als creatief opzicht. De opleiding behandelt niet alleen de basiskennis maar zoekt de verdieping op  belangrijke punten. Vanaf de start worden techniek, visie en creativiteit samengebracht in de uit te voeren opdrachten. Daarnaast kent de opleiding diverse excursies en museumbezoek. De vorderingen worden regelmatig getoetst door fotobesprekingen en het uitvoeren van opdrachten. Gedurende het traject stel je in overleg met de docent een portfolio samen.

CERTIFICAAT
Het Foto Leertraject duurt één cursusseizoen (9 maanden). Na het behalen van het eindcertificaat kun je je eventueel specialiseren in een tak van fotografie. Mogelijkheden hiervoor zijn bij ons aanwezig maar je kunt ook elders verder. Met ons certificaat en een aanbevelingsbrief heb je een streepje voor.

In elk geval geeft het certificaat van het Foto Leertraject je de zekerheid dat je een uitstekende basis hebt gelegd om verder te komen met je fotografie: voor hobby, werk of als aankomend professioneel fotograaf.

VOOR WIE
Het Foto Leertraject is toegankelijk voor iedereen die over een camera beschikt die handmatig kan worden ingesteld en het niveau bezit van de cursus Fotografie. Daarnaast moet je thuis beschikken over een computer met fotobewerking. Twijfel je of je kennis en/of apparatuur voldoende is? Neem dan contact op voor advies. Bij het Foto Leertraject hoort een aparte cursisten website voor de leerlingen met informatie, opdrachten enz.

Het Foto Leertraject kun je in Den Helder, Alkmaar en Schagen volgen. Download de brochure voor de complete informatie en meld je aan als je mee wilt doen of neem contact op als je vragen hebt.

DETAILS FOTO LEERTRAJECT

opleiding
niveau: beginner/gevorderd
deelnemers: max. 10
aantal lessen: 24
1 x per 2 weken
tijd: 19.30 u - 22.00 u
prijs: € 695

incl. cursusboeken, instructievideo's,
handouts, gebruik apparatuur, certificaat, begeleiding door professioneel docententeam, museumbezoek en excursies.
toegang tot de special website.
alle printmateriaal voor je portfolio. 
9

 

MOGELIJKHEDEN

Alkmaar, dinsdag, start 18 september 2018
Dit Foto Leertraject is vol

Schagen, donderdag, start 10 januari 2019
Dit Foto Leertraject is vol