Gek van je Mac? 

Antwoord op al je vragen over je Mac of Macbook


 
 
MC01.png
 

Haal alles uit je Mac in korte tijd

Ben jij ook een trotste en gelukkige bezitter van een Mac maar is het nog een beetje wennen? Altijd al willen weten hoe je je Mac het beste kunt inzetten voor je fotografie en daarnaast ook nog al die eigenaardigheden van het werken met een Mac kunnen begrijpen? Dan is dit de ideale workshop voor je. 
Je krijgt eerst een korte presentatie van de basisprogramma’s.
Zo gaan we eerst kijken naar de instellingen van je Mac en de belangrijkste eigenschappen van het besturingsysteem. Time machine, iCloud, Lettertypencatalogus, Schijfhulpprogramma en tal van andere handige programma’s worden uitgelegd. Klinkt ingewikkeld, valt wel mee. Daarna gaan we kijken hoe je Mac omgaat met foto’s. Programma’s als Photo's, Voorvertoning en Fotolader gaan we proberen.

Vervolgens gaan we kennis maken met Pages, Keynote and Numbers en zul je zien hoe veel makkelijker en sneller deze programma’s werken ten opzichte van Office.

En omdat er natuurlijk nog heel veel meer over een Mac te vertellen, de tijd beperkt is en je toch misschien specifieke vragen hebben we een handige oplossing bedacht.

Na aanmelding voor de workshop krijg je de gelegenheid drie vragen stellen via een formulier. De antwoorden krijg je vervolgens tijdens de workshop. Natuurlijk is er ook tijdens en na de workshop alle gelegenheid tot het stellen van vragen. De workshop wordt gegeven door Rien Welman en/of Suzanne van Koolwijk, beiden gecertificeerd Apple Distinghuised Educator

 

SUMMERCOURSE

niveau: beginners

aantal bijeenkomsten: 1
data: za 8 augustus 2015 
tijd: 10.00 u. - 15.00 u
plaats: Schagen
locatie: de Nes

deelnemers: max. 10
prijs: € 89,-
inbegrepen:  koffie/thee, lunch
Je neem je eigen Mac of Macbook mee