 Informatie 


Stel je vragen en bereid je voor

Nu je ingeschreven bent voor de workshop Gek van je Mac is het tijd om alvast de voorbereidingen te starten. Via de knop vragen onderaan deze pagina kom je op een formulier waar je maximaal 5 vragen kunt stellen die je in elk geval graag beantwoord zou willen hebben tijdens de workshop. Dat mogen algemene vragen zijn zoals bv: wat kun je precies met timemachine of meer specifieke vragen zoals bv: hoe kun je een pdf maken van een bestand. Kijk goed naar de inhoud van de workshop, dan krijg je al een beetje een idee wat allemaal ter sprake kan komen. Het formulier is alleen voor Mac en Mac-software bedoeld. 
Stuur je vragen vóór 30 november in.


Verder is het van belang dat je Mac up to date is. Dat betekent dat je in elk geval de laatste versie van je besturingsysteem geïnstalleerd dient te hebben. Je kunt je versie checken door linksboven in je scherm op het Appeltje te klikken en Over deze Mac aan te vinken. Daar staat aangegeven welke versie je hebt. De jongste versie is: 10.13.1 Moet je updaten, dan kun je op dezelfde locatie de functie Software-update aanklikken. Je komt dan in de App store waarin alle beschikbare downloads onder elkaar staan. Als je (nog) niet wilt upgraden naar High Sierra, dan hoeft dat niet. 

Verder moet je naar de workshop meenemen:

  • De inlogcodes voor je Apple ID en iCloud (deze zijn meestal dezelfde).
  • Notitiemateriaal

Heb je verder nog vragen of moeite met het updaten van je software, neem dan op de gebruikelijke wijze contact met ons op.

Alvast een leerzame avond toegewenst