WELMANSTUDIO | FOTOSCHOOL SCHAGEN

Je partner in visuele educatie


3 dingen

 

Je weet niet wat je nog niet weet! Dat is zeker van toepassing op het digitaal fotograferen. Er hangt een waas van geheimzinnigheid over digitaal. En zeker voor digitale foto’s geldt: als je niet in staat bent een mooie scherpe en frisse foto’s te maken met je camera dan is dat erg jammer. Toch kun je snel de basistechnieken die nodig zijn onder de knie krijgen en zullen je foto’s ineens er uit springen. Tenminste als je weet hoe je die basistechnieken moet toepassen.

 

Natuurlijk gaat het om het plaatje en het moment. De meeste mensen drukken snel op het knopje en hopen er het beste van. Maar met een paar simpele aanpassingen kunnen de foto’s van al je dierbare herinneringen zoveel mooier worden. Zeg nou zelf: jij wilt toch ook de allermooiste foto’s? Natuurlijk, als je maar iemand wist die je daarbij kon helpen.

 

Je kunt  blijven zoeken, oefenen en uitproberen hoe nou toch die geweldige foto’s gemaakt worden. Hoe doen al die fotografen dat toch: zo helder, zo scherp en zo bijzonder. Je kunt jaren bezig zijn dat te ontdekken. Maar dat hoeft niet. In onze cursussen, workshops en reizen delen we onze expertise met je, helpen je met die moeilijke instelling en verklappen onze geheimen aan je. Zo kun je meteen starten met het maken van geweldige foto’s. Zien we je binnenkort?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang het gratis e-book Ogenklik