Zomerroute in onbekend terrein


De ultieme IJsland ervaring

ijs1.png
IS 003.png

Fotograferen is hard werken: het licht volgen, lopen met je statief en die zware lens. Steeds weer speuren naar nieuwe invalshoeken. Kou en wind trotserend. En je verbijten, over dat motief dat je zag maar waar geen gelegenheid meer voor was. Hard werk maar leuk werk: het is tenslotte je passie. Dat weten wij als geen ander. Daarom willen we je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen op bijzondere locaties in IJsland. Locaties die we niet vaak in onze Foto Avonturen opnemen. Omdat ze te ver van de bewoonde wereld liggen, omdat er geen tijd voor is, niet makkelijk bereikbaar en die we natuurlijk graag speciaal willen houden.

We hebben ook dit jaar een zeer exclusief programma samengesteld speciaal bedoeld voor fotografen die natuur -en landschapsfotografie geweldig vinden en die het avontuur niet schuwen. We beschikken over 2 robuuste en speciaal geprepareerde Landrovers waarmee we bijna overal kunnen komen.  We reizen met een kleine groep van maximaal 8 personen. Zo heb je voldoende ruimte in de Landrovers. Vertrekgarantie is bij 6 personen.

De route gaat ook in de buurt van de vulkaan Bárðarbunga als de omstandigheden het toelaten. De route doet onbekende en bekende locaties aan. Wil je echter alle bekende toeristische attracties van IJsland zien en op het asfalt blijven dan moet je deze reis niet maken. 

Geen enkele organisatie heeft deze unieke route in haar programma opgenomen. Je komt dus op werkelijk onbekende plekken.

Download de uitgebreide info hier.

Zoals elk jaar voeren we deze reis uit in samenwerking met IJsland Tours zodat je verzekerd bent van professionaliteit en kwaliteit.

 

Info Foto Avontuur

Reisduur: 12 dagen
Vertrek: di 18 augustus 2015
Terug: za. 29 augustus 2015
12 dagen/ 11 nachten

Deelnemers: min. 6, max.8.
Prijs: € ± 2775*
Inbegrepen:
Vliegreis Amsterdam-Keflavik, incl. alle belastingen. Alle vervoer met de terreinwagens. Accomodaties, dagelijks ontbijt. Welkoms en -afscheidsdiner. Readers, begeleiding workshops.
De reis is op basis van Logies en ontbijt.
Niet inbegrepen: Overige maaltijden en brandstof, persoonlijke uitgaven.

* definitieve prijs zie IJslandtours