IJSLAND FOTO AVONTUUR

onbekende streken in de hooglanden met terreinwagens


GA MEE EN ONTDEK DE WERELD DOOR JE LENS

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

IJSLAND FOTO AVONTUUR
Er gaan veel reizen naar IJsland, maar er is er geen een die zoveel tijd in de onherbergzame binnenlanden van dit prachtige land doorbrengt. Met onze speciaal geprepareerde Landrovers weten wij plekken te bereiken die nog niemand kent. Wij waren een van de eersten die fotoreizen naar IJsland organiseerden. In de afgelopen 25 jaar hebben wij niet alleen elke hoek van IJsland bezocht, maar ook een groot netwerk opgebouwd van mensen die ons bijzondere locaties hebben gewezen en waar we graag te gast zijn.

VOOR WIE
We hebben ook dit jaar een zeer exclusief programma samengesteld speciaal bedoeld voor fotografen die natuur -en landschapsfotografie geweldig vinden en die het avontuur niet schuwen. Deze reis is geschikt voor mensen die fotografie als serieuze hobby hebben. Daar is het programma te intensief voor. Wanneer wij denken dat de reis niet voor je geschikt is dan behouden we ons het recht voor je daar op te wijzen en deelname af te raden. We reizen met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. 

PROGRAMMA
De route gaat ook in de buurt van de vulkaan Bárðarbunga als de omstandigheden het toelaten. De route doet onbekende en bekende locaties aan. Wil je echter alle bekende toeristische attracties van IJsland zien en op het asfalt blijven dan moet je deze reis niet maken. Het beknopte programma (we verraden natuurlijk niet alle mooie plekken), kun je hieronder downloaden. In de korte video krijg je al een beetje een indruk van onze reis.

 

 


DETAILS FOTO AVONTUUR

Thema: Hooglanden 4 x 4

Reisduur: 15 dagen/14 nachten
Vertrek: 24 augustus 2019
Terug: 8 september 2019

Deelnemers: 8

Prijs: € 4099* 

Inbegrepen: Vliegreis Amsterdam-Keflavik, incl. alle belastingen. Alle vervoer met 4 x 4 terreinwagens. De reis is op basis van Logies en ontbijt. Afscheidsdiner. Readers, begeleiding, workshops. Accommodatie op indeling in 2 pers.kamer met ensuite badkamer. (behalve dag 3 t/m 6)
1 pers. kamer toeslag € 1380.
Niet inbegrepen: Overige maaltijden en brandstof, persoonlijke uitgaven. Verplichte reis-en annuleringsverzekering.
* Prijs onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 

INFORMATIE

Je kunt alle informatie over dit
Foto Avontuur zoals programma en route hieronder downloaden.


AANMELDEN

Als je mee wilt op ons IJsland Foto Avontuur 2019 kun je je hieronder aanmelden. Op dit moment zijn er nog 5 plaatsen vrij. 
Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail.


VIDEO IMPRESSIE