Doe mee en draag een steentje bij

Onze jaarlijkse actie voor de township schooltjes


Vaalwater3.jpg
ZA 002.png

Help ons schoolkinderen in de sloppenwijken te voorzien van educatief LEGO speelgoed en draag zo letterlijk een steentje bij in hun ontwikkeling.

Ook dit jaar houden wij rond de jaarwisseling weer een actie voor de kinderen in de sloppenwijken in Vaalwater in Zuid Afrika. Tijdens onze Fotoreis bezoeken we altijd het weeshuis aldaar en nemen wat leuke en nuttige dingen voor de kinderen mee. De ballonnen zijn elk jaar weer een groot succes zoals je op de foto kunt zien. Vorig jaar hebben we geld gedoneerd waarmee de stichting Step by Step het schoolgebouwtje heeft opgeknapt. Deze zomer zal Suzanne daar aan de kleintjes een aantal dagen les gaan geven.
Rien is in november ook naar de sloppenwijken in Soweto geweest en daar zijn de omstandigheden net zo schrijnend als in Vaalwater.

We doen dit jaar dan ook graag een beroep op je om op een leuke manier je bijdrage voor de beide schooltjes te doen als je dat wilt. Beide scholen hebben vrijwel niets van LEGO. Dat komt omdat het niet goed verkrijgbaar is in Zuid-Afrika en wat er is, is zeer duur.
Vandaar dat we de komende weken LEGO en LEGO DUPLO gaan verzamelen.

Dus als je ergens wat hebt liggen, of tegen komt bij je op zolder of zelf een doosje wilt doneren dan zijn we daar erg blij mee. Al is het maar één blokje: stop het in een bubbeltjes enveloppe en stuur het onze kant op.
Maar voordat je dat doet maak je eerst een selfie mét je LEGO. 
Die stuur je op naar ons via mail. Van al die selfies maken wij een leuke poster die we in de klas daar ophangen. Zo ziet iedereen wie zo vrijgevig is geweest. 
Heb je veel liggen, of woon je ver weg dan halen we het graag bij  je op. Bel of mail dan even. Heb je geen LEGO of DUPLO maar wil je toch meedoen?
Maak dan je bijdrage over op rek.nr. NL 94 ASNB 0708 5448 94 t.n.v. S. van Koolwijk onder vermelding van LEGO, dan kopen wij namens jou wat LEGO. 


Met de LEGO kunnen de kinderen lekker spelen en jij draagt letterlijk een steentje bij aan hun toekomst.

 

LEGO Actie 2015
 

Verzamel of koop LEGO of Duplo

Maak een selfie met je Lego

Stuur je LEGO naar:
Welmanstudio
Houtduif 2
1742KR  Schagen

Heb je veel? Dan halen we het op. Bel met 0224-216939 of mail

Geen Lego?
Maak dan wat geld over, dan kopen wij namens jou wat.
NL 94 ASNB 0708 5448 94
t.n.v. S. van Koolwijk onder vermelding van LEGO