Maak kennis met Lightroom

Alle modules in je eigen tempo ontdekken


 
 

Lightroom is het ideale programma als je je eigen workflow van opname tot eindproduct snel en efficiënt onder controle wilt hebben. Vooral wanneer je met RAW bestanden werkt zul je de vele mogelijkheden van Lightroom snel leren waarderen. In deze E-cursus leer je de belangrijkste eigenschappen en mogelijkheden van alle ingebouwde modules: Bibliotheek, Ontwikkelen, Printen, Web, Boek, Presentatie en Kaart.

Camera RAW-bestanden kun je beschouwen als je fotonegatief. Je kunt op elk moment een stap teruggaan en het bestand opnieuw verwerken om de gewenste resultaten te bereiken. Met Lightroom worden je wijzigingen niet opgeslagen in het oorspronkelijke RAW-bestand, maar wordt de laatste instelling opgeslagen waarmee je het bestand hebt verwerkt. Zo kun je meerdere versies van je RAW-bestand creëren.

Adobe Lightroom stelt je in staat nog makkelijker je RAW bestanden de beheren en te verwerken. Alles in een overzichtelijke workflow. Aan de hand van foto's van diverse opnamesituaties ga je de mogelijkheden van Lightroom zelf ontdekken. Alle belangrijke tools en werkmethodes oefen je aan de hand van de E-lessen en bijbehorende video's. Enige ervaring met fotobewerking is handig, maar niet noodzakelijk. 

 

 
 

DETAILS E-CURSUS

niveau: beginner/ervaren

aantal e-lessen: 10
frequentie: 1 x per week
start: elk gewenst moment

prijs: € 39 

inbegrepen: reader, QRC-card, oefenfoto's, instructievideo's