FOTOLIJSTEN Alpha en Accent

Naast de collectie passe-partouts die je bij ons voordelig op maat kunt bestellen hebben wij ook een mooie deal kunnen sluiten met het exclusieve lijsten merk Nielsen. Deze Duitse fabrikant heeft ontzettend mooi lijstwerk. Om voor een aantrekkelijke prijs in aanmerking te komen moeten we een behoorlijke hoeveelheid in één keer bestellen. Wij hebben een keuze gemaakt uit een aantal uitvoeringen, kleuren en formaten die goed passen bij het meeste fotowerk. Heb je een afwijkende maat of kleur nodig, dat kan meestal wel besteld worden, maar dan moet je even contact opnemen. Wij hebben het type Alpha: aluminium, luxe, strak en hoekig. Zie de foto's hieronder. En het goedkopere type Accent: aluminium, afgerond profiel, luxe uitstraling. 

Beide type lijsten zijn heel gemakkelijk van een foto met passe-partout te voorzien. De MDF achterzijde kun je er uit pakken, je foto met passe-partout plaatsen en klaar. De lijst is voorzien van hoogwaardig Floatglas en van een ophangsysteem voor zowel liggend als staand. Bekijk de foto’s voor een indruk. Je bestelling moet uiterlijk 1 augustus bij ons binnen zijn. Je kunt daarvoor de lijst onder de knop invullen en insturen. 


Nielsen Lijsten

Kleuren alpha

 

Profiel alpha

 
 

Kleuren accent

 

Profiel accent

 
 

Bestellen

Op de bestellijst kun je zien wat de verschillende maten kosten. Bij opmerkingen vul je dan in welk type, maat, aantal en kleur je wenst. Je krijgt een bericht en de factuur als je bestelling binnen is.