NOORDERLICHT AVONTUUR

Ervaar DE MAGIE in het winterlandschap van IJsland


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

NOORDERLICHT AVONTUUR
Deze winterse fotoreis speelt zich af in het zuiden van IJsland. Belangrijkste thema is het Noorderlicht: Aurora Borealis. De zoektocht naar dit bijzondere natuurverschijnsel en het vastleggen op foto en video er van is de grootste uitdaging tijdens deze reis. Maar overdag gaan we allerlei andere bijzondere locaties bezoeken. Daarbij worden natuurlijk de bekende toeristische attracties zoals Geysir en Gullfoss niet overgeslagen. Maar er is nog veel meer te zien en te fotograferen. Wij waren een van de eersten die fotoreizen naar IJsland organiseerden. In de afgelopen 25 jaar hebben wij niet alleen elke hoek van IJsland bezocht, maar ook een groot netwerk opgebouwd van mensen die ons bijzondere locaties hebben gewezen en waar we graag te gast zijn.

VOOR WIE
Dit Noorderlichtavontuur is in vele opzichten een bijzondere ervaring omdat je met veel facetten van IJsland kennis kunt maken. Als je nog nooit in IJsland bent geweest of het Noorderlicht hebt gezien is dit je kans op een bijzondere ervaring. Maar ook als je al bekend bent met IJsland kom je ongetwijfeld op nieuwe plekken. Iedereen die van fotograferen houdt is welkom. Je moet wel een camera hebben die je zelf kunt instellen. De samenstelling van de groep is beperkt gehouden tot maximaal 7 personen. Dat betekent exclusiviteit en veel persoonlijke aandacht. 


DETAILS FOTO AVONTUUR

Thema: Noorderlicht Avontuur

Reisduur: 8 dagen/ 7 nachten
Data: 25 feb.- 03 mrt.- 2019

Deelnemers: min 6, max. 7
Prijs: € 1549

Inbegrepen: Vliegreis met Icelandair.
Alle vervoer ter plaatse in comfortabele minibus. Accommodatie in 2 pers. kamer met douche/toilet op indeling. Dagelijks ontbijt. Alle diensten van gidsen, chauffeur en fotograaf. Fotoworkshop en bespreking.

Niet inbegrepen: Overige maaltijden en consumpties. Excursies

Eenpers. kamer toeslag € 535.

Wij werken voor dit Foto Avontuur samen met Zonvaart Destinations

 

PROGRAMMA

Download het dag tot dagprogramma

ROUTEIMPRESSIE NOORDERLICHT FOTO AVONTUUR