Apple Pages workshop

Leer snel professioneel tekstverwerken 


Pages_1.jpg
Pages_2
 

Een van de eerste dingen die je wilt doen met je Mac is tekstverwerken. In elke Mac is standaard een tekstverwerkingsprogramma bijgeleverd: teksteditor. Maar je wilt al snel meer en professionelere mogelijkheden. De eerste gedacht is dan: Word voor de Mac. Immers je bent als je uit de Windowsomgeving komt gewend met Word te werken.

Apple's antwoord op Word is Pages. Een tekstverwerker tegen een zeer aantrekkelijke prijs met vrijwel dezelfde mogelijkheden en beter samenwerkend met al je andere Mac software. In pages kun je eenvoudig brieven schrijven, maar ook complete brochures en nieuwsbrieven maken. Zelfs boeken en rapporten met alle zelfgekozen layout opties is geen enkel probleem. Het is alleen even wennen hoe eenvoudig het gaat. En dat is het geval met veel Mac programma's. Zodra je er een beetje in thuis bent wil je niet meer terug en vraag je je af hoe je het zolang zonder het gebruiksgemak en de mogelijkheden hebt kunnen stellen.

In de workshop leer je de bekende tekstverwerkings vaardigheden en ook hoe je met tabellen, stijlen en foto's moet werken.

 

 Workshop Pages

1 bijeenkomst
do. 25 september
Schagen
19.30 u -22.00 u.
deelnemers: max. 10
prijs: € 29
incl. koffie/thee, QRC-kaart Pages
Je neemt je eigen Mac mee.

De workshop wordt gegeven door Rien Welman.