Apple iPhoto workshop

Creatief je foto's bewerken en een slideshow maken


iPhoto_2.jpg
iPhoto_2.jpg
 

iPhoto is het universele fotoprogramma op je Mac. iPhoto heeft diverse functies in een pakket gebundeld die handig zijn voor het beheer en bewerken van je foto's. In de workshop ga je eerst kijken hoe het programma is opgebouwd.
Je importeert foto's in de bibliotheek, gaat deze vervolgens van tags en keywords voorzien. Gebeurtenissen samenvoegen, albums maken, slimme albums en projecten. Het komt allemaal aan bod.
Daarna leer je op verschillende manieren je foto's te bewerken met de ingebouwde bewerkingsmogelijkheden: simpel, met filters en meer professioneel. 

Ook leer je hoe je eenvoudig je foto's kunt delen met anderen op Facebook, via mail en Twitter en hoe je foto's uit iPhoto kunt bestellen voor afdrukken.

Het maken van een fotoboek en diashow met iPhoto is heel eenvoudig en ook een van de leukste toepassingen. Je leert hoe je dat met je Mac snel voor elkaar krijgt. 

Na afloop heeft iPhoto voor jou geen geheimen meer en kun je je mooiste herinneringen op allerlei manieren tonen aan anderen.

 

 

 Workshop iPhoto

1 bijeenkomst
n.n.b. datum volgt
Schagen
19.30 u -22.00 u.
deelnemers: max. 10
prijs: € 29
incl. koffie/thee, QRC-kaart iPhoto
Je neemt je eigen Mac mee.

De workshop wordt gegeven door Rien Welman.