Basistechnieken Photoshop én Lightroom

Groepslessen in ons MediaLab


 
 

Foto's bewerken in Photoshop of Photoshop Elements is van begin tot eind een uitdagend en creatief proces. Het begint met het leren werken in lagen en de basisgereedschappen onder de knie te krijgen. Vooral als je veel met samengestelde beelden en tekst werkt is Photoshop de ideale software. Samen met Lightroom vormt het de ideale combinatie voor al je bewerkingstaken. In de cursus maakt je kennis met de basistechnieken van Photoshop en Lightroom. In Photoshop leer je het werken met lagen, selecties maken en het combineren van delen uit foto's. Ook filtertoepassingen, kleur en contrast en verscherpen komt aan bod. Onze unieke interactieve lesmethode staat garant voor snel resultaat. Na de demonstratie op een groot scherm ga jezelf aan de slag.
 
Lightroom is de basis voor je foto-archief. Met de juiste instellingen en werkwijze heb je daar voor altijd veel plezier van. Of je nu in RAW of in JPEG fotografeert. Je foto's perfect aanpassen en archiveren is een must.
Lightroom stelt je in staat nog makkelijker je RAW bestanden de beheren en te verwerken. Alles in een overzichtelijke workflow. Aan de hand van foto's van diverse opnamesituaties ga je de mogelijkheden van Lightroom zelf ontdekken. Alle belangrijke tools en werkmethodes worden uitgelegd en geoefend.
 
Deze nieuwe combicursus wordt gegeven het Medialab in Den Helder of Schagen. Tijdens de cursus ontvang je een reader, lesvoorbeelden en video's.

 

 
pscombi.png
 

DETAILS CURSUS

niveau: beginner/gevorderd

aantal bijeenkomsten: 6
tijd: 19.30 u. - 21.30 u.
deelnemers: max. 10
prijs: € 155
inbegrepen: cursusmap met lessen, CD of download met oefenmateriaal, video's en certificaat

 

MOGELIJKHEDEN

Den Helder, woensdag

16, 23 en 30 sept, 7,14 en 28 okt.

Schagen, maandag

7, 14 , 21 en 28 sept, 12 en 26 okt