Basistechnieken voor PC en Tablet

Snel op weg naar betere foto's met Picasa


 
 

Workshop waarin je in twee lessen de meest elementaire bewerkingen leert toepassen die noodzakelijk zijn om van je digitale foto’s perfecte afbeeldingen te krijgen. Of je nu afdrukken wilt of je foto’s wilt optimaliseren voor je tablet, je zult steeds een aantal basisbewerkingen op je digitale foto’s moeten doen. Basisbewerkingen zijn bijvoorbeeld: uitsnijden, kleur en contrast aanpassen, verscherpen en optimaliseren voor de juiste afdrukmaat. Is voor jou Photoshop nog een stap te ver of wil je eigenlijk alleen de basisbewerkingen leren dan is deze workshop voor jou dé manier om dat snel onder de knie te krijgen.

Je leert werken met een eenvoudige gratis foto editor voor op je laptop of computer: Picasa.

De workshop is hands on. Dat betekent dat je ter plaatse oefent met je eigen laptop, computer of tablet aan de hand van de voorbeelden en oefenopdrachten die tijdens de workshop worden gegeven.
Geen laptop? Huur er een bij ons voor de workshop.

Na deze workshop kun je op je foto’s de basisbewerkingen toepassen op zowel computer als tablet en weet je de goede keuzes te maken bij printen of uploaden van je foto’s naar een fotoservice.

 

 
 Fotobewerken Picasa
 

DETAILS WORKSHOP

niveau: beginner

aantal bijeenkomsten: 2
data: n.n.b
tijd: 19.30 u - 22.00 u.
plaats: Schagen
locatie: De Nieuwe Nes

deelnemers: max. 12
prijs: € 29
DVD met video's, koffie/thee