individueel.jpg

INDIVIDUELE WORKSHOPS

Onze nieuwe leermogelijkheid: INDIVIDUELE workshops.

Grote voordeel van deze workshops is dat je samen met een van onze docenten op pad gaat en zo snel de techniek en creativiteit van het onderwerp van je keuze leert. 

Wij stemmen de workshop af op datgene wat jij wenst te leren en je kunt tijdens de workshop alle vragen stellen. Zo kun je een grote sprong maken in je ontwikkeling. Je leert snel en bereikt prima resultaten in korte tijd.

Thema’s

Je kunt op dit moment uit de volgende thema’s kiezen

  • Straatfotografie

  • Nachtfotografie

  • Fotograferen met je iPhone

  • Urbanfotografie

  • Lange sluitertijden met ND filters

Waar en wanneer

Een workshop kun je boeken in het weekend of doordeweeks. Net wat je het beste past. Samen met je docent maak je afspraak. Deze ontmoet je op de afgesproken locatie* en je gaat meteen aan de slag. De individuele workshops zijn in principe persoonlijk, maar als je wilt kun je iemand meenemen zonder extra kosten.

Kosten

De kosten voor een workshop bedragen € 65 per uur. Voor de beste effectiviteit adviseren wij een workshop van 1,5 tot 2 uur. Er is dan meer tijd voor oefeningen en begeleiding.

Support en Informatie

Na afloop van de workshop kun je gedurende 3 maanden je fotowerk op je gratis webstek uploaden. Je docent zal ze dan van commentaar voorzien. Bij elke workshop ontvang je de technische tips na afloop als pdf toegestuurd. Zo kun je als je zelf op pad gaat snel even het geleerde nog eens raadplegen. 
Wil je een van de onderwerpen als individuele workshop volgen stuur dan een bericht en we nemen contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

INFO INDIVIDUELE WORKSHOPS

individuele les op locatie
prijs: € 65,- per uur
max. deelnemers: 2
inbegrepen: intakegesprek, op maat gemaakte lesstof in de vorm van lesbladen, eigen webstek, beoordeling fotowerk.
* Reiskosten boven 50 km vanaf een van onze cursuslocaties worden doorberekend.