COACHING EN PRIVELES

Individueel en op maat voor elk thema en techniek

 

Privé-les

De meeste cursussen en workshops worden in groepsverband gegeven van ongeveer 10 deelnemers. Maar je kunt ook privé-les volgen. Wil je bijvoorbeeld specifieke informatie over een bepaald onderwerp: een dag in de fotostudio werken, Photoshop leren voor juist die dingen die jij nodig hebt. Dat kan allemaal. Ook maken veel mensen gebruik van privé-les om even snel de belangrijkste kenmerken van hun nieuwe camera te leren kennen bij overstap van een ander type. Zelfs een compleet op maat gemaakte cursus is mogelijk. De inhoud van de privé-les wordt in overleg samengesteld. Je mag met twee personen aan een privé-les deelnemen. Geef je wensen aan ons door en we maken een persoonlijke offerte op maat.

Ook voor verenigingen en bedrijven maken wij regelmatig een opmaat programma als teambuildingsactiviteit, dagje-uit, creatieve daginvulling of bijscholing. Vraag naar de mogelijkheden en referenties.


Persoonlijk coachingstraject

Wil je gedurende een langere tijd op professionele wijze begeleidt worden in het ontdekken van je eigen interesses, mogelijkheden en visie in de fotografie? Dan is een op maat gemaakt coachingstraject de perfecte manier om effectief dat doel te bereiken. Na een intakegesprek ga je aan de slag. Je krijgt opdrachten aangereikt die je helpen steeds verder je persoonlijke stijl te ontwikkelen. Samen met je coach bespreek je vervolgens de resultaten. Belangrijkste doel is je inzicht te versterken en je perspectief aan te passen. Anders kijken en daardoor beter je eigen visie uitdragen. Een deel van het coachingstraject wordt online via E-lessen gegeven.

Wil je een grote stap maken in het ontwikkelen van je eigen visie in de fotografie dan is een persoonlijk coachingstraject de ideale manier om dat te doen. Vraag een gratis intakegesprek aan en wij bekijken met jou de mogelijkheden. Coaching is ook mogelijk voor bedrijven en instellingen die hun fotografie zelf ter hand willen nemen en op maat instructie wensen.

INFO PRIVELES

individuele les op locatie
prijs: € 65,- per uur
max. deelnemers: 2
inbegrepen: intakegesprek, op maat gemaakte lesstof in de vorm van readers of lesbladen, E-lessen, beoordeling fotowerk
 

 

INFO COACHING

individueel op maat gemaakt programma op basis van intakegesprek en offerte