Individuele E-cursus met startworkshop

Photoshop leren, overal en in je eigen tempo


 
 

De E-cursus Photoshop Basis is de instapcursus voor iedereen, hobbyist en professional die wil gaan werken met het verwerken, verbeteren en manipuleren van foto's in de digitale donkere kamer. 

Deze cursus bestaat uit een startworkshop, en 20 E-lessen. Tijdens de workshop maak je kennis met de basistechnieken en leer je het werken met lagen, maskers, selecties en toepassing van de gereedschappen. Aan de hand van een uitgebreide reader met oefenlessen ga je onder leiding van een van onze docenten Photoshop op die dag het programma verkennen. 

Vervolgens ontvang je 10 weken lang elke week 2 E-lessen per e-mail. In deze E-lessen ga je de technieken verder oefenen en uitbreiden. Deze E-lessen bevatten een lesbrief, oefenmateriaal en een instructievideo. In je eigen tempo en op een zelfgekozen moment kun je het materiaal downloaden en de cursus volgen. De video's kun je op je computer, tablet of smartphone bekijken. De opdrachten die bij elke les horen kun je met de docent bespreken op de inloopavond.

Tijdens de hele cursus en ook nog geruime tijd daarna heb je support. Zowel per e-mail als telefonisch kunnen we je helpen met het maken van de lessen. Voor deelname aan de cursus moet je computerervaring hebben en bij voorkeur te beschikken over Photoshop Elements (vanaf versie 9.0) of Photoshop (vanaf versie CS6). De lessen zijn voor alle versies van Photoshop en Photoshop Elements geschikt. 

 

 
WF03.png
 

DETAILS E-CURSUS

niveau: beginner

aantal e-lessen: 20
frequentie: 2 x per week
start: 2 dagen na de workshop
 

startworkshop
data: n n b
tijd: 10.00 u - 15.00 u.
plaats: Schagen
locatie: De Nieuwe Nes

deelnemers: max. 15
prijs: € 155
inbegrepen: reader, CD of download met oefenmateriaal, koffie/thee en lunch tijdens de startworkshop, support.