Sale

Van tijd tot tijd hebben we hier wat aanbiedingen staan die we wegdoen omdat we ze niet nodig hebben of gebruikt zijn voor een eenmalige demo op een cursus. Maar ook spullen van mede-cursisten die ons gevraagd hebben ze langs deze weg aan te bieden aan medecursisten. Het werkt heel simple: als je een item wilt hebben dan stuur je een berichtje door op de oranje knop te klikken. De prijs staat vast en is niet onderhandelbaar. Je kunt je item op een cursuslocatie ophalen. Opsturen kunnen we ook, maar dan komen daar de verzendkosten bij. Als je vragen hebt dan kun je natuurlijk altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen. Kijk af en toe op deze pagina, want we zetter er soms weer nieuwe items bij.Happy Sale!

 
 
Fujifilm-XF-27mm.jpg

Fujifilm XF 27mm f/2.8 Pancake objectief Zwart

Het Fujifilm XF 27mm f/2.8 Pancake objectief Zwart heeft een heel compacte vorm, is licht in gewicht en heeft een heel scherp beeld. Dit prime objectief is geschikt voor de Fujfilm X-serie systeemcamera's. De brandpuntsafstand van 27mm is ongeveer gelijk aan de beeldhoek van het menselijk oog.

Nieuwprijs €399  Sale-prijs €299

 
godox.jpg

Godox SA-K6 Accessoire kit voor flitser

Met deze set kun je de systeemflitser uitbreiden met allerlei handige accessoires zoals reflectiescherm, softbox, kleurgels enz.enz. De set is nieuw. De flitsers op het plaatje horen er niet bij (!).

Nieuwprijs €49  Sale-prijs €35

 
crump3n.jpg

CRUMPL FOTOTASJE

Leuk klein fototasje geschikt voor compactcamera of voor systeemcamera met een objectief. Tasje is een keer gebruikt, dus als nieuw Het tasje is 15 cm breed. Je betaalt € 1 per cm.

Nieuwprijs €39  Sale-prijs €15