scot2.jpg

SCHOTLAND

Glens, BEINNS en lochs in een ruig landschap


Ga mee en ontdek de wereld door je lens

Onze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Met mooi fotowerk thuis komen is het belangrijkste doel. Maar ook genieten van een andere omgeving, kennismaken met de lokale bevolking en hun cultuur.
Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming. 
Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

SCHOTLAND
Jaren geleden hebben we al fotoreizen naar Schotland gedaan en we vonden het weer tijd om opnieuw kennis te gaan maken met het bijzondere ruige en fotogenieke landschap van de Schotse Hooglanden. Het rauwe en ruige karakter van het gebied leent zich uitstekend voor allerlei vormen van landschapsfotografie. Je treft verschillende thema's en motieven aan die je naar wens kunt uitwerken in zwart-wit of kleur. We brengen je naar bijzondere locaties waar je alle tijd hebt om te fotograferen. De locaties zijn zo gekozen dat je allerlei vormen van landschap zult bezoeken. het dorp Glencoe is onze uitvalsbasis. We hebben voor een kort en intensief verblijf gekozen met één centraal gelegen accommodatie. Op die manier haal je het maximale uit de reis en kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende fotolocaties.

VOOR WIE
Schotland is voor de liefhebber van ruige landschappen. Weersomstandigheden en tijdstip geven elke locatie steeds een ander karakter. Iedereen die van fotograferen houdt is welkom. Je moet wel een camera hebben die je zelf kunt instellen. De samenstelling van de groep is beperkt gehouden tot maximaal 7 personen. Dat betekent exclusiviteit en veel persoonlijke aandacht. 

PROGRAMMA
Het programma kun je downloaden. Daarin kun je van dag tot dag lezen wat je gaat doen. We hebben dit jaar één reis gepland in het najaar: mooie luchten en kleuren.


DETAILS FOTOREIS SCHOTLAND

Thema: Ruig Landschap

Reisduur: 5 dagen/ 4 nachten

Data: 17-21 oktober 2019

Deelnemers: min 6, max. 7
Prijs: € 845 (onder voorbehoud)

Inbegrepen: Vliegreis Amsterdam-Glasgow met KLM op basis van handbagage. Ruimbagage dien je apart bij te boeken. 
Alle vervoer ter plaatse in minibus. Accommodatie in Hotel in 2 pers. kamer met douche/toilet op indeling. Dagelijks ontbijt. Alle diensten van gidsen, chauffeur en fotograaf. Fotoworkshop en bespreking.

Niet inbegrepen: Overige maaltijden en consumpties. Brandstofkosten worden gedeeld.

Eenpers. kamer op aanvraag. Toeslag € 195. Wanneer er geen 1 pers. kamers meer beschikbaar zijn wordt je ingedeeld bij iemand van hetzelfde geslacht.

Wij werken voor dit Foto Avontuur samen met Zonvaart Destinations. Alle informatie onder voorbehoud.

 

PROGRAMMA

LOCATIE

route.jpg