Smartphone Workshop NHD

Fotograferen met je smartphone, Lezersworkshop

 

 
 
smart2
smart3
smart1

 

Betere foto's met je Smartphone 

Dat de smartphone de plaats inneemt van de eenvoudige compactcamera is al een tijdje duidelijk. Maar meer en meer fotografen gebruiken de smartphone ook als tweede camera. En niet zonder reden.

De camera op de smartphone doet in kwaliteit niet onder voor de camera is compactcamera's en een grote hoeveelheid app's zorgt ervoor dat je de smartphone helemaal naar je eigen zin kunt gebruiken.

Hoe nu de basisprincipes van het fotograferen met je smartphone snel onder de knie te krijgen en met de beste app's te leren werken kun je allemaal ervaren in deze korte workshop. 

Informatie

De workshop is speciaal bedoeld voor het fotograferen met de smartphone en dus niet voor de digitale camera. . Om zoveel mogelijk profijt te kunnen hebben van de workshop is het aan te raden dat één of meer van deze app’s op je smartphone staat geïnstalleerd: Snapseed, VSCO cam of Camera+ Het kan van je type  smartphone en besturingssysteem afhangen welke van deze app’s geïnstalleerd kunnen worden.  Kun je geen van beiden installeren: geen nood: er is genoeg te beleven met de standaard apps op je smartphone.

Je kunt de app’s downloaden bij de app’s store van uw besturingssysteem: IOS, Android of Windows. Soms zijn ze gratis en soms kost het wat.
Na afloop van de workshop kun je alles nog eens rustig thuis bekijken en krijg je  een handige reader toegestuurd.

Bovendien wordt op 27 juni tijdens de laatste workshop de speciale website voor smartphonefotografie gelanceerd.

Zorg er ook voor dat uw smartphone goed is opgeladen, immers door het oefenen wordt veel energie gebruikt.

In de workshop wordt ook aandacht gegeven aan de Vakantie fotowedstrijd van de krant: allerlei tips voor de mooiste vakantiefoto met smartphone of gewone camera.

 

LEZERSWORKSHOP

soort cursus:workshop
niveau: beginners
data: za 13 juni 2015|
za 27 juni 2015
tijd: 10.00 u. - 12.30 u

deelnemers: max. 100
prijs: € 10-
inbegrepen: koffie/thee

AANMELDEN

Uitsluitend via het NoorHollands Dagblad.