Je opnames tot een film samenvoegen


FB001.png
FB 002.png

Het monteren van de opgenomen videofragmenten is een van de meest tijdrovende maar ook uitdagende bezigheden in het traject. In de montage creëer je een nieuwe werkelijkheid, voeg je beelden toe, verander je de volgorde en nog veel meer.

Je leert op welke wijze je de verschillende aspecten van de montage moet gebruiken: fragmenten koppelen en overvloeien, effecten toepassen, geluid en muziek toevoegen. Natuurlijk worden filmtitel en aftiteling niet vergeten. Je werkt met je eigen favoriete montageprogramma. In de eerste workshop uit de serie doen we aanbevelingen voor de beste software.

Je leert in deze workshop ook hoe je door gebruik van videofragmenten en stills(foto's) samen interessante creaties kunt maken.

In deze workshop maak je een complete video die je eventueel thuis verder kunt afwerken en perfectioneren. Ook kijk je naar een demonstratie voor het maken van een trailer voor een film.

Voor deelname dien je te beschikken over een laptop of computer met daarop de noodzakelijke software voor montage. Als je twijfelt neem dan contact met ons op. Je kunt eventueel een laptop van ons lenen. Het aantal beschikbare laptops is echter beperkt. De groepsgrootte is beperkt tot 8 deelnemers.

Je leert tijdens de workshops en in de praktijk van onze professionele en enthousiaste docenten: didactisch en vaktechnisch gediplomeerd.  Duidelijke en heldere presentaties worden afgewisseld met oefeningen. Daarnaast heb je toegang tot de speciale website van de serie workshops waar je extra informatie kunt bekijken in de vorm van videoinstructies of materiaal kunt downloaden. 

 

Info Video Montage

workshop
1 bijeenkomst
do. 5 februari 2015
Schagen
19.30 u -22.00 u.
deelnemers: max. 8
prijs: € 35
inbegrepen: reader, koffie/thee,