Storyboard en opname van je video


FB001.png
video2.jpg

Nadat je de basisprincipes geleerd hebt en ook geoefend is het tijd voor het maken van je video opnames. Je hebt een storyboard gemaakt en aan de hand daarvan ga je aan de slag op locatie. Omdat de locatie waar we gaan filmen dichtbij is heb je de gelegenheid om vooraf al onderzoek te doen voordat je het storyboard maakt.

Op de locatie ga je aan de slag en werk je samen met je docent aan de opnamen voor je videofilm. Je maakt gebruik van de geleerde technieken en probeert met de aanwijzingen die je ter plaatste krijgt je opnames zo perfect mogelijk te krijgen. Veel opnemen zodat je straks ruime keuze hebt bij het monteren.

Je werkt met je eigen apparatuur maar kunt voor materialen die je (nog) niet hebt gebruik maken van onze spullen.

Voor deelname dien je te beschikken over een reflexcamera of systeemcamera en een statief. Als je twijfelt neem dan contact met ons op. De groepsgrootte is beperkt tot 8 deelnemers.

Je leert tijdens de workshops en in de praktijk van onze professionele en enthousiaste docenten: didactisch en vaktechnisch gediplomeerd.  Duidelijke en heldere presentaties worden afgewisseld met oefeningen. Daarnaast heb je toegang tot de speciale website van de serie workshops waar je extra informatie kunt bekijken in de vorm van videoinstructies of materiaal kunt downloaden. 

 

Info Video Opname

workshop
1 bijeenkomst
zo. 11 januari 2015
Schagen
13.00 u -15.00 u.
deelnemers: max. 8
prijs: € 35
inbegrepen: reader, koffie/thee,