Je film vertonen op alle platforms


FB001.png
FB 002.png

Wanneer je opnames tot een film zijn samengevoegd dan moet je je afvragen op welke platforms je de film wilt vertonen. Dat lijkt op het eerst gezicht niet zo moeilijk maar er zijn heel veel verschillende methodes elk voor een specifiek platform. Had je vroeger DVD tegenwoordig zijn er verschillende media waar je je film op kunt laten zien. Zo zijn er verschillende manieren om je film geschikt te maken voor vertoning op bv. YouTube of je TV thuis.

In deze workshop maak je kennis met de belangrijkste formaten zoals mov., mp4, avi, flash. Maar ook met z.g. codecs: de wijze waarop je video gecodeerd wordt zodat de kwaliteit voor het bestemde medium in orde is. Technische zaken dus, maar niettemin heel belangrijk, zeker omdat het de laatste schakel is. Je leert ook hoe je je eigen YouTube en Vimeo kanaal kunt inrichten en hoe je video's op je website kunt vertonen.

Voor deelname dien je te beschikken over een laptop met dezelfde software welke bij montage is gebruikt. Als je twijfelt neem dan contact met ons op. De groepsgrootte is beperkt tot 8 deelnemers.

 

Info Video Presentatie

workshop
1 bijeenkomst
do. 19 februari 2015
Schagen
19.30 u -22.00 u.
deelnemers: max. 8
prijs: € 35
inbegrepen: reader, koffie/thee,