WELMANSTUDIO

wie we zijn en wat doen


 
 
saampie

Wij zijn Rien Welman en Suzanne van Koolwijk. Samen vormen wij het creatieve team van Welmanstudio. Wij hebben al meer dan 20 jaar ruime ervaring in het geven van cursussen, workshops en fotoreizen. Wij doen dat in binnen- en buitenland samen met een team van enthousiaste medewerkers die je begeleiden in het ontdekken van je eigen mogelijkheden in de fotografie. Daarnaast werkt Welmanstudio voor tal van creativiteitscentra, musea en bedrijven. Regelmatig wordt gewerkt in opdracht van Kunstfactor, Fotobond en Kunsteducatie Noord Holland.

Naast een compleet programma voor volwassenen zijn wij ook actief in het onderwijs. Met onze expertise als Digital Creator ontwerpen en initiëren we projecten voor jeugd en jongeren.

Met onze beroepsopleidingen in de Beeldende Kunst, Fotografie en Educatie vinden wij steeds weer innovatieve, leuke en inspirerende oplossingen voor je fotografische wensen. Zo kunnen we steeds opnieuw elke uitdaging tot een verrassend resultaat brengen. Het persoonlijke contact met onze klanten en onze service staan bovenaan. Immers, je komt bij ons voor een creatief en uniek product. Wij hebben geen winkel, verkopen dus geen producten en kunnen daardoor in onze advisering objectief zijn. Nieuwsgierig? Neem deel aan een van onze cursussen of activiteiten uit ons uitgebreide programma. Het brengt je ook in contact met andere fotoliefhebbers en kan een stimulans zijn om nog meer uit je fotografie te halen.

Wil je wat van ons vrije werk zien? Kijk dan op:

suzannevankoolwijk.com

rienwelman.com