Fine Art Flowers

Bereid je voor op je workshop


 
 

Beste cursist,

Je kunt hier voor je aanstaande workshop de noodzakelijke informatie vinden. Lees een en ander goed door zodat je goed voorbereid bent en aarzel niet als je een vraag hebt.

Locatie en tijden

De cursuslocatie voor de workshop is: De Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 te Schagen. Klik op de knop LOCATIE onderaan deze pagina voor een kaart van de cursuslocatie.

Parkeren kun je vlakbij de locatie in de daarvoor bestemde vakken. Zonder vergunning parkeren op de invalidenplaatsen en voor de ingang van de kinderboerderij is niet toegestaan. Zijn de reguliere plaatsen vol, parkeer dan aan de overkant van de doorgaande weg bij het Uitvaartcentrum.

De workshop start om 10.00u en duurt tot 15.00u De lunch is van 12.30 - 13.15u.

Je krijgt geen verdere bevestiging meer. Je kunt betalen op de dag van de workshop met Pin via Creditcard of Bankpas.

 

Wat neem je mee voor de workshop.

  • Je camerauitrusting. Zorg voor voldoende accu’s en neem desnoods je oplader mee.
  • Statief, zonder kun je absoluut niet werken. Wil je een statief lenen dan kan dat, maar we hebben slechts een aantal exemplaren. Laat het dus even weten.
  • Je laptop met daarop de volgende software geïnstalleerd:
     
  • De links brengen je meteen naar de software website waar je try-outs of gratis software kunt downloaden. Zet de try-out software een paar dagen voor de workshop pas op je laptop, dan heb je er na afloop ook nog plezier van.
  • Wanneer je een boek besteld hebt, dan ontvang je dat ter plaatse, indien wij het op tijd ontvangen hebben van de uitgever.

Resultaten

Je gemaakte fotowerk van deze workshop kun je publiceren in de speciale fotogalerie op de website. Dat kan tot 1 september.
Via de uploadlink kom je meteen in de betreffende galerie en kun je je werk uploaden. Zorg dat je bestand niet groter is dan 2MB en zet in de bestandsnaam je eigen naam. Je mag maximaal 3 foto’s uploaden.

Vragen

Wanneer je vragen hebt dan kun je een e-mail sturen.