Phone Walk

Bereid je voor op je workshop


 
 

Beste cursist,

Je kunt hier voor je aanstaande workshop de noodzakelijke informatie vinden. Lees een en ander goed door zodat je goed voorbereid bent en aarzel niet als je een vraag hebt.

Locatie en tijden

Voor de workshop zijn 2 locaties. Kijk dus bij de locatie waar je voor hebt ingeschreven voor het exacte verzamelpunt. Het verzamelpunt voor de workshop in Alkmaar is: vóór de ANWB winkel, Noorderkade 134.

Het verzamelpunt voor de workshop in Den Helder is: vóór bioscoop Utopolis, Willemsoord 51

Klik op de knop LOCATIE onderaan deze pagina voor een kaart van de cursuslocatie.

De workshop start om 10.30u en duurt tot 12.30u

Je krijgt geen verdere bevestiging meer. Je kunt betalen op de dag van de workshop contant of met PIN via Creditcard of Bankpas.


Belangrijke informatie voor de workshop.

Tijdens de Smartphone Walk ga je fotograferen met je Smartphone. Voor aanvang krijg je een aantal opdrachten die je moet uitvoeren. Het gaat hierbij om vorm, kleur en thema. Er zijn aan gebruik van je Smartphone voor deze wandeling een aantal voorwaarden verbonden.

 • Alle foto’s die je maakt moeten vierkant zijn
 • Je mag de foto’s bewerken met een of meer App’s, maar niet thuis in je computer met bv Photoshop
 • Van elke opdracht stuur je de beste foto in. De beste foto uit alle ingezonden foto's uit elke categorie is winnaar en ontvangt een vergroting van 30 x 45cm van een foto naar keuze.
   

De foto's die je maakt kun je bewerken met verschillende app's die je kunt downloaden voor op je smartphone. We raden je dan ook aan daar gebruik van te maken om je foto nog boeiender te maken. Er zijn verschrikkelijk veel app's te downloaden. Sommigen gratis anderen betaald of met aankopen in de app. Welke je gebruikt moet je natuurlijk zelf weten. Wij geven je hieronder een aantal  App's die echt de moeite waard zijn om te gebruiken en waar je zeker geen spijt van zult hebben. Aviary en VSCO zijn voor zowel iPhone als Android. De andere twee alleen voor iPhone.

 • Enlight (voor iPhone)
 • Aviary
 • VSCO
 • Hipstamatic (voor iPhone)
   

Resultaten

Je gemaakte fotowerk van deze workshop kun je publiceren in de speciale fotogalerie op de website. Dat kan tot 1 september.
Via de uploadlink kom je meteen in de betreffende galerie en kun je je werk uploaden. Deel je rechtstreeks via je Smartphone, stuur je foto’s dan naar info@fsnh.nl en vergeet niet je naam en serie te vermelden. Je mag dus van elke serie één foto opsturen.

Vragen

Wanneer je vragen hebt dan kun je een e-mail sturen.