Brand!

Brand!

De laatste gamedrive van deze reis viel letterlijk in het water waardoor we deze moesten verplaatsen naar de dag van vertrek. De ochtend begon al heel drukkend en warm en al snel verschenen de eerste wolken aan de hemel die elkaar langzaam opzochten en samen mooie bloemkoolwolken begonnen te bouwen.

Donder en bliksem

donder en bliksem

Soms kan het echt even tegen zitten. Zo ook met het blog. Op het moment dat de stroom uitvalt doe je zo midden in nergens niets meer. We hadden de verhalen klaar staan maar ja als je niets  kunt uploaden is het lastig. Maar gelukkig kunnen we nu weer verder met het blog. Vandaar dat je vanaf nu de dagelijkse posts weer krijgt. Met enig vertraging, maar dat doet niets af aan ons avontuur.

Sportief

Sportief

Vandaag was het  vroeg dag, want onze gamedrive van 6 uren stond op het programma. Het weer viel een beetje tegen en dan kan het in zo een jeep behoorlijk koud zijn. Maar we zouden ons wel opwarmen aan de beelden van de leeuwen en luipaarden die we gingen spotten. Nou, niet dus. Het leek wel of alle dieren op congres waren of zo.

't Is wat

Had ik het een paar dagen geleden over ons vervoer. Nou wij zijn aangekomen in Johannesburg. Fijne vlucht met de KLM . Het was alweer een tijd geleden dat we met hen gevlogen hadden. Een mooie Boeing 777 met veel ruimte voor onze fotospullen en vooral,onze benen. Goede verzorging. Alleen jammer dat de twee Belgische deelnemers de vlucht op het laatste moment gemist hebben.

Nog maar een week!

Volg ons!

Volg ons!

Nog maar een week en dan gaan we weer op pad in de overweldigende natuur van Zuid-Afrika. Met onze camera's in de aanslag op zoek naar de koning der dieren en zijn onderdanen. We gaan met 6 deelnemers 10 dagen op pad in verschillende wildparken en hebben de Lodge op Kololo als thuisbasis. Lekker relaxed met uitzicht op de Big Five vanaf ons terras. Dit jaar hebben we weer nieuwe programma onderdelen toegevoegd en zullen we nog meer tijd besteden aan het uitwerken van de gemaakte foto's ter plaatse.

Op dit blog kun je de verrichtingen van ons groepje volgen de komende weken. We zullen proberen dagelijks wat te posten. Dus volg ons! Officieel starten we op woensdag 5 november. Tot die tijd poetsen we onze lenzen op.